انواع چسبهای کاشی
این چسبها در دو نوع پودری و خمیری تولید میگردند.
این محصولات بر اساس و پایه مواد معدنی و شیمیایی تولید میگردند و با استفاده از آنها میتوان کاشی، سرامیک و سنگ را بر روی سطوح صاف، آجری، کاشی، موزائیک، سیمانی و سنگی نصب نمود، بهدلیل نوع ترکیبات و فرآوریهای صورت گرفته در زمان تولید پیشنهاد میگردد از بهکار بردن چسبهای پودری بر روی سطوح گچی خودداری شود.
جهت استحکام بهتر و افزایش خواص شیمیایی و مکانیکی چسب از موادی به نام پرایمر یا همان چسب بتن استفاده میگردد، که در مطالب بعدی درباره خواص و کاربرد آنها توضیحات بیشتری ارائه میگردد.
این دسته از محصولات دارای خواص چسبندگی بیشتری نسبت به چسب پودری هستند و بهواسطه داشتن ترکیب شیمیایی متفاوت نسبت به چسب پودری و دارا بودن پایه شیمیایی، از این محصول میتوان علاوه بر استفاده روی سطوح سنگی، سرامیکی، کاشی، موزائیک، سیمانی و غیره بر روی سطوح گچی نیز قابل استفاده است. همچنین بهدلیل جذب آب بالای کاشیهای دیوار و جهت جلوگیری از تغییر رنگ در سطح لعاب کاشی توصیه میگردد جهت نصب این محصولات از چسب خمیری استفاده گردد.
همچنین در صورت نیاز به نصب در محل استخر، حمام، دستشوئی و محلهای مرطوب میتوان ضمن بهکار بردن پرایمر یا چسب بتن بهعنوان پوشش زیر کار از این نوع چسب جهت استحکام و همچنین عایق نمودن محل از رطوبت استفاده نمود.
ویژگیها:
با استفاده از چسبهای کاشی و سرامیک مگا بوند (تولید شده با تکنولوژی آلمان) میتوان به سهولت محصولات پرسلانی، گرانیتی و سنگ را در سطوح نمای ساختمانها نصب نمود و این موضوع توسط ملات سیمان امکانپذیر نبوده و پس از گذشت زمان امکان جدا شدن، کنده شدن و افتادن از روی نمای ساختمان وجود دارد که با هزینه اندک میتوان از این امر جلوگیری کرد.
بایستی پذیرفت که استفاده از تکنولوژیهای جدید در صنعت ساختمان امری اجتناب ناپذیر است. برای برون رفت از مشکلات عدیدهای که در زمان ساخت و ساز و پس از آن در زمان استفاده از ساختمان، وجود دارد بایستی از این دستاوردها استفاده نمود.
در خصوص محصولات چسب کاشی ، سرامیک و سنگ مزایای زیر را میتوان حاصل دستاورد این تکنولوژی دانست.
1- سرعت بسیار بالا هنگام نصب.
2- استحکام در سالها بعدی و زمان کاربرد.
3- مقاومت بالا در برابر زلزله.
4- ضد ارتعاش نمودن سطح نصب نسبت به ملاتهای دیگر.
5- وزن بسیار کم بابت سبکسازی کف و همچنین بدنه در هنگام نصب بر روی نما.
6- استفاده از فضای بیشتر ساختمان به جهت استفاده از مواد کمتر.
7- عایق رطوبتی نمودن سطح به خصوص در محلهای بسیارمرطوب و همچنین در مناطق شرجی و بد آب و هوا.
8- در مناطق پر باران و در برابر بارانهای دائمی سطح، آببندی ایجاد کرده و از نفوذ رطوبت جلوگیری مینماید.
9- در مناطق سردسیر و همچنین گرمسیر بر روی نما قابل استفاده میباشد.